Gezondheid en Kapitalisme 007 Medicijnen - Trasylol (Bayer)

Zo 20 Juli 2008 13:57 | knight | 4769 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Gezondheid 007 Medicijnen - Trasylol (Bayer):

Trasylol 001 bayer - trasylol bloedstolmiddel nierschade hartfalen

INTRO:

Het is wat als je ziek wordt…

Wordt je overgeleverd aan de FARMACEUTISCHE industrie.

Ben je volledig afhankelijk van de medicijnen die deze “op winst beluste” concerns fabriceren.

Medicijnen die vaak veel “bijwerkingen” hebben.

Gebruikt u medicijnen en wilt u bijwerkingen melden, kan dat op DEZE link, de link brengt u naar de website van LAREB (Landelijke Registratie Evaluatie Bijwerkingen).

Om van de “Integriteit” van die bedrijven maar niet te spreken.

De zorgpremie is tegenwoordig ook al bijna niet meer te betalen.

Bayer en Trasylol:

Vandaag wil ik het hebben over BAYER en haar bloedremmer TRASYLOL.

Trasylol is een bloedremmer en wordt gebruikt bij o.a. zware (hart en lever) operaties om bloedverlies tegen te gaan.

1993 Trasylol wordt goedgekeurd door de FDA.

Trasylol 003 bayer - trasylol dr dennis t mangano ire fda

26-01-2006 – De “New England Journal” publiceert een onderzoek van DR. DENNIS T. MANGANO (oprichter van het Ischemia Research and Education Foundation in San Bruno (Californië)).

Dit onderzoek dat zo’n slordige 50 miljoen dollar kostte, betrof 4.000 patiënten die het middel Trasylol kregen toegediend tov patiënten die een vergelijkbaar middel kregen toegediend.

Het onderzoek wees uit dat patiënten die met Trasylol werden behandeld een veel grotere kans hadden op nierschade, hartfalen en een hartaanval.

21-09-2006 – Dr. Dennis T. Mangano verdedigd de resultaten van zijn onderzoek bij de hoorzitting gehouden door cardioloog Dr. William Hiatt van de FDA.

In dezelfde maand wordt Bayer op de vingers getikt door de FDA vanwege het achterhouden van gegevens betreffende een eigen onderzoek onder 67.000 patiënten waarvan 30.000 behandeld met Trasylol.

29-09-2006 – Bayer geeft toe een “foutje” te hebben gemaakt door belangrijke feiten betreffende Trasylol achter te houden.

15-12-2006 Het FDA keurt een waarschuwingswijziging in de label van het product Trasylol goed, het product blijft echter nog steeds in de handel.

Trasylol 002 bayer - trasylol bayer hield belangrijke informatie achter

Even ter informatie:

Bayer’s Trasylol had in 2005 een omzet van 300 miljoen dollar, voor 2006 werd een verdubbeling verwacht naar 600 miljoen dollar.

In plaats van Trasylol die zo’n 1.000 dollar per injectie kostte, had men ook 2 andere producten kunnen toedienen die elk rond de 50 dollar per injectie liggen (Cycklikapron en Aminocaproic Acid).

Trasylol 004 bayer - trasylol information and side effect news

Terug naar september 2006:

Dr. Pamela Cyrus, vice president for U.S. medical affairs onderzocht ook de door Bayer zelf aangeleverde data van een eigen onderzoek en kwam tot de volgende conclusie: “De nadelen wegen niet op tegen de voordelen van Trasylol.”

De voordelen waarschijnlijk zijnde de economische vooruitzichten van het bedrijf Bayer zelf.

26-09-2006 - Enkele dagen na de hoorzitting meldde zich een onderzoeker van het bedrijf Bayer bij de FDA met de mededeling dat Bayer belangrijke gegevens had achtergehouden betreffende Trasylol.

Dr. Alexander Walker, een professor op de “Harvard School of Public Health”, claimde dat hij 6 maanden geleden door Bayer was ingehuurd voor een onderzoek naar Trasylol en dat hij tot dezelfde conclusies kwam als dr. Dennis Mangano.

Trasylol 005 bayer - trasylol bayer hield gegevens achter

NOVEMBER 2007 – De FDA verzoekt Bayer nu pas om haar Trasylol uit de handel te halen.

Als het middel in januari 2006 al uit de handel zou zijn genomen zouden er 22.000 DODEN MINDER te betreuren zijn geweest, aldus dr. Dennis T. Mangano.

Extra informatie betreffende Bayer en Trasylol:

TRASYLOL – Algemene gegevens.

SPEAKABOUTIT - The Ralph Nader of Medicine.

CBS NEWS – 1.000 Lives a month.

06-02-2007 - Hartmedicijn Trasylol eist levens!

05-11-2007 – CBG (College Bescherming Geneesmiddelen) en IGZ (Inspectie voor de Gezondheidszorg) eisen stopzetting gebruik Trasylol!

Dit artikel is één van de vele artikelen die zullen volgen om aan te tonen dat het chemische bedrijven geen moer uitmaakt of hun "medicijnen" al dan niet werken, en dat hun egoïstische graaicultuur menig patiënt de dood in heeft gejaagd voordat die ondeugdelijke medicijnen uit de handel worden genomen.

Overigens door menig gezondheidswaakhond goedgekeurd, om meteen een indruk te geven over de neutraliteit en objectiviteit van die organisaties en te zwijgen over het vertrouwen dat men in deze organisaties mag stellen!

Farmacieconcerns profiteren van de zieken en zwakkeren in de samenleving!

Neem niet weg dat sommige patiënten claimen zich beter te voelen door het gebruik van die chemische verbindingen die dit soort bedrijven fabriceren, doch de feiten spreken voor zich.

Medicijnen zoals bloedremmer Trasylol, die na jaaaren van gebruik uit de handel worden genomen omdat zij schadelijk zouden zijn, komen vaker voor dan u denkt!

Bron: WorldTheChanges