Zoeken

Artikelen Blogs
Quote
"Never doubt that a small group of thoughtful committed citizens can change the worid. Indeed it is the only thing that everhas!'.

Margared Mead

Vraagje?
Rss feeds
Gadgets
Voeg de yayabla headlines gadget toe aan je startpagina
Voeg headlines toe aan google

Windows live

Netvibes
Deze gadget toevoegen aan je eigen webpagina Klik hier voor de code
YaWriter
YaYaBla's eigen blog software: YaWriter is een toepassing die je op je computer installeert en waarmee je makkelijk rich content op je weblog kunt publiceren.YaWriter Downloaden
Gezondheid – HPV ( baarmoederhalskanker ) vaccinaties!

Als je een reactie wil plaatsen dan moet je eerst inloggen.
0 Reacties knight
Blog it
Download pdf
woensdag 4 maart 2009 - 01:41

gezondheid hpv vaccin 00001 ab klink cda volksgezondheid - hpv vaccin baarmoederhalskanker

Dit artikel moet gezien worden als referentie- oriëntatiepunt opdat mensen die zich geen raad weten met het HPV vaccin en vragen hebben omtrent het nut en eventuele risico’s van het vaccineren, zich kunnen oriënteren aan de hand van termen die in dit artikel rijkelijk voorhanden zullen zijn, zodat deze zelf op onderzoek kunnen gaan, de voor- en nadelen tegen elkaar kunt overwegen en zo een verantwoorde beslissing kunnen nemen.

Het zal niemand zijn ontgaan dat de Nederlandse overheid in de vorm van Ab Klink ( CDA Volksgezondheid ) het HPV vaccin ( kamerstuk advies Ab Klink aan kamer ) dat tegen baarmoederhalskanker zou moeten beschermen in het volksvaccinatieprogramma heeft opgenomen en een oproep heeft verstuurd aan zo’n 380.000 meisjes tussen 13 en 16 jaar om zich binnen een half jaar tot 3x toe te laten vaccineren.

Ik ga het in dit artikel niet hebben over de valse claim van Ab Klink dat deze vaccinatie “gratis” zou zijn, immers dit vaccinatie programma wordt gefinancierd van belastinggeld ( om precies te zijn en uitgaande van de hierboven besproken 380.000 “uitnodigingen” lijkt het om een verkapte subsidie aan de Amerikaanse farmaciegigant MERCK te gaan van 142,5 miljoen euro ) dat komt uit het overheidspotje bestemd voor volksgezondheid dat speciaal voor dit doel is gereserveerd ( ordinaire leugen )!

Het KWF ( Kankerfonds ) claimt in haar artikel:

1 Het vaccin is “gratis”.

2. Het jaarlijkse aantal gevallen van baarmoederhalskanker in Nederland is 700 waarvan er zouden 230 sterven.

3. Er is geen 100% garantie dat het vaccin werkt.

4. Er zouden ruim 100 HPV varianten zijn waarvan 15 HPV varianten die mogelijk kankerverwekkend zijn en het vaccin zou slechts werkzaam zijn bij 2 van die varianten, en wel type 16 en 18.

5. Er zijn slechts 2 merken HPV vaccins, namelijk Gardasil van Merck en Cervarix van GloxoSmithKline.

6. Er zijn 3 vaccinaties nodig binnen een half jaar.

7. Het vaccin zou 5 jaar bescherming bieden.

gezondheid hpv vaccin 00002 kwf kankerbestrijding rijksvaccinatieprogramma - hpv vaccinatie

Het RIVM claimt in een artikel op 02-02-2009: ”Via e-mail en verschillende websites worden geruchten over de inenting tegen baarmoederhalskanker verspreid. De informatie suggereert dat het vaccin niet werkt en zelfs gevaarlijk is. De informatie is niet juist en niet gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek.” En verwijst zogenaamd naar een andere website die echter ook onder hun eigen beheer valt ( te zien aan het logo van het rijksvaccinatieprogramma ( plaatje boven onderste witte logo linkerzijde ) met wat basis informatie die waarschijnlijk van de farmaceut Merck zelf afkomstig is.

Het RIVM meldt ook in een .pdf artikel dat er onderzoek gedaan wordt naar bijwerkingen, waaruit sowieso al opgemerkt kan worden dat u als proefkonijn wordt ge ( mis ) bruikt door de farmacie overigens met goedkeuring van de overheid die zelf het groene licht gaf voor het vaccinatieprogramma!

Op de sites van het RIVM en het KWF zijn dus de officiële verhalen te lezen, waarbij het HPV vaccin gepromoot wordt als aanbevolen en ongevaarlijk!

Een kort maar krachtig propagandaverhaal van de overheid, maar meer ook niet.

Er is nergens ook maar één wetenschappelijk onderzoeksrapport te vinden dat bewijst dat het HPV vaccin nodig zou zijn, of het HPV vaccin werkt en of het inderdaad zo onschuldig is als men beweert!

gezondheid hpv vaccin 00003 overheidsinformatie epd en europese grondwet

U herinnert zich vast nog wel dat elke medaille ook een keerzijde heeft!

Ik neem aan dat u zich herinnert hoe beknopt en eenzijdig de overheid in het algemeen haar informatie aanbiedt ( zoals bij de informatiefolder van het EPD die als huis aan huis folder werd verspreidt, en die veel mensen niet eens hebben gekregen, waarbij men een bijgesloten bezwaarschrift moest terugsturen wilde men niet in de online database van de overheid worden opgenomen ( wat veel mensen die het foldertje achteloos in de papierbak hebben gegooid niet konden weten, waardoor zij nu in die online database terecht komen )).

Of de eenzijdig belichte informatiefolder van de Europese grondwet, dat ondanks een NEE toch werd ingevoerd doordat het kabinet de titel wist te wijzigen in Europees verdrag en zo het NEE van de bevolking wist weg te moffelen waardoor deze grondwet alsnog aangenomen werd ( volksverlakkerij )!

Vandaar dit artikel met het doel u zo compleet mogelijk te informeren door u op de feiten te wijzen!

gezondheid hpv vaccin 00004 whats in a vaccine - think twice website

Wat kunt u allemaal in dit artikel tegenkomen?

1. Wat is HPV?

2. Wat is Baarmoederhalskanker en hoe krijg je het?

3. Wat zit er in een HPV-vaccin!

4. Wat kunnen de bijwerkingen zijn van een HPV-vaccin!

5. Evaluatie van het HPV vaccin!

6. Boeken van schrijvers uit de medische wereld die hierover een totaal andere mening hebben!

7. Youtube video’s met informatieve documentaires en verhalen van slachtoffers!

8. Informatie over de ( achterbakse ) werkwijze die farmaceuten er op nahouden!

Wat is HPV?

HPV staat voor Humaan Pappilloma Virus.

Een normaal voorkomend virus / infectieziekte waarvan meer dan 100 varianten bestaan die abnormale celgroei van huid en slijmvliezen teweeg kunnen brengen en waardoor wratten kunnen ontstaan.

Een virus dat seksueel overdraagbaar zou zijn en waarbij geclaimd wordt dat zo’n 15 varianten de kans op het krijgen van baarmoederhalskanker zouden vergroten.

In zowat 90% van alle besmettingen verdwijnt het virus echter weer vanzelf ( dus zonder behandeling ( flash presentatie video )).

Er wordt geclaimd dat jongeren die vroeg seksueel actief zijn met meerdere partners en mensen met een zwarte of getinte huidskleur ontvankelijker zouden zijn voor het verkrijgen van HPV.

Wat is baarmoederhalskanker en wie krijgen het?

gezondheid hpv vaccin 00005 welke leeftijdsgroep is ontvankelijk voor baarmoederhalskanker

De baarmoederhals is het onderste, nauwe deel van de baarmoeder dat in de vagina uitmondt.

Wanneer in het slijmvlies in het gebied tussen de baarmoederhals en de baarmoedermond het aantal afwijkende cellen toeneemt, ontstaat na verloop van tijd een voorstadium van baarmoederhalskanker. Wanneer dit niet wordt behandeld ontstaat op den duur baarmoederhalskanker.

De medische term voor baarmoederhalskanker is cervixcarcinoom.

Men claimt dat baarmoederhalskanker kan ontstaan door wisselende seksuele contacten via het HPV virus, evenals meerdere zwangerschappen, roken, langdurig gebruik van de pil en voeding die onvoldoende vitamine C bevat en moeders die tijdens de zwangerschap het medicijn DES gebruikten.

De tijd tussen besmetting en de ontwikkeling van baarmoederhalskanker kan variëren van enkele jaren tot tientallen jaren.

Merk op dat bij “verschijnselen” staat dat de kans op baarmoederhalskanker vooral in de leeftijdsgroep 40-45 jaar voorkomt.

We hebben eerder al gezien dat op de PRO websites van KWF en RIVM werd geclaimd dat het HPV vaccin slechts 5 jaar werkt en dat Ab Klink van plan is het aan meisjes tussen12 - 16 jaar te geven ( ofwel in een periode dat de kans op baarmoederhalskanker sowieso al praktisch nihil is, hetgeen het nut van de vaccinaties in twijfel trekt ( wat op de vorige grafiek is terug te zien ))!

gezondheid hpv vaccin 00006 waaruit bestaat een hpv vaccin

Wat zit er in een HPV-vaccin?

Het vaccin is er in 2 varianten, één van Merck / SanofiPasteur genaamd Gardasil ( 7.800 meldingen van bijwerkingen van misselijkheid tot verlammingen en 10-tallen sterfgevallen ) en één van GlaxoSmithKline genaamd Cervarix waar ik weinig over heb kunnen vinden.

Het HPV vaccin bestaat uit:

1. Genetisch gemodificeerde virusdeeltjes van het type HPV 6,11,16 en 18.

2. Sodium chloride ( Tafelzout ).

3. Sodium borate ( Borax ) – wordt o.a. gebruikt in insecticide, cosmetica en als brandvertrager.

4. L-Histidine ( Aminozuur in proteïne ).

5. Polysorbate 80 – wordt gebruikt in ijsco’s en oogdruppels ( bijwerkingen uitslag, jeuk, moeilijk ademhalen, gezwollen mond gezicht lippen of tong, troebel zicht, pijn in de borst, verward zijn, flauwvallen, onregelmatige hartslag en griepachtige symptomen als koorts, rillingen en een zere strot, aanvallen, bleke huid, diarree, duizeligheid, hoofdpijn, overgeven,chronische moeheid, zwelligen in armen en benen, zuurstoftekort, spraakproblemen en gewichtstoename.

6. 225 mcg Aluminium ( zit in +/- 80% van alle vaccins) – Door kaliumzouten komt urinezuur los dat verantwoordelijk is voor jicht waardoor het afweersysteem zou worden geactiveerd.

NNII over aluminium in vaccins.

NNII over het HPV vaccin Gardasil van Merck ( 2006 ).

gezondheid hpv vaccin 00007 hoe veilig is het hpv vaccin

Wat kunnen de bijwerkingen zijn van het HPV vaccin?

Vanaf de introductie van het HPV vaccin in 2006 tot augustus 2008 zijn 8.000 rapporten opgesteld over ernstige bijwerking en zelfs sterfgevallen.

Guillain Barré syndroom ( verlamming ) – bewusteloosheid – aanvallen – overgeven – gezwollen lichaamsdelen - pijn in de borst.

Hartafwijkingen – het uitvallen van de nierfuncties – verstoord gezichtsvermogen – artritis – moeilijk ademhalen – ernstige huiduitslag – braakneigingen – miskramen – menstruele onregelmatigheden.

Complicaties in de geslachtsdelen – wratten op de geslachtsdelen – vaginale aandoeningen en HPV infecties ( de reden waarom juist gevaccineerd moest worden )?!?

gezondheid hpv vaccin 00008 conclusie hpv vaccin

Evaluatie HPV vaccin:

1. HPV infecties zijn over het algemeen onschuldig en gaan vanzelf weg.

2. Baarmoederhalskanker komt relatief weinig voor op jonge leeftijd, de meeste gevallen openbaren zich tussen 40 - 45 jaar.

3. De FDA heeft inmiddels vanaf eind 2008 10.151 rapporten binnen over bijwerkingen ( ofwel er zijn de afgelopen 4 maanden weer 2.000 gevallen binnen gekomen ).

4. Het HPV vaccin biedt hooguit bescherming tegen 2 van de 15 HPV premaligne varianten en bied geen garantie dat je geen baarmoederhalskanker zult krijgen.

5. Het HPV vaccin is ineffectief bij meisjes die al op jonge leeftijd seksueel actief zijn en kan bij die groep de kans op baarmoederhalskanker juist met 44% doen toenemen.

6. Er is geen rapport waarin daadwerkelijk bewezen wordt dat het HPV vaccin werkt.

7. Er is een natuurlijk alternatief tegen HPV in de vorm van voedingssupplementen.

gezondheid hpv vaccin 00009 gardasil slachtoffers gabrielle swank chris tarsell ashley ryburn

Interessante en relevante websites met informatie over vaccinaties:

RL-favorieten – Linksite met diverse links ( in de rechts kolom “GEZONDHEID – HPV vaccinaties” ) naar HPV gerelateerde artikelen en youtube video’s!”

Generation Rescue – About vaccines!

Stephanie Cave – Auteur van o.a.: “Children’s vaccinations – What doctors may not tell you” en “Autism and Immunizations”!

dr Leonard Horowitz – Auteur van o.a.: “The man made origin of hiv/aids” en “Emerging viruses Aids & Ebola”!

19-10-2008 Zembla: “Het omstreden kankervaccin!”

Prof. F. va Leeuwen is het niet eens met het snelle invoeren van het HPV vaccin omdat er nog te weinig bekend zou zijn over de werking en eventuele bijwerkingen en claimt dat het hier eerder om een experiment lijkt te gaan!

02-2009 Het VAERS ( Vaccine Adverse Events Reporting System ) rapport met 10.151 meldingen van bijwerkingen gerelateerd aan Gardasil!

09-02-2009 NVIC petitie voor onafhankelijk onderzoek naar Gardasil!

Terwijl Ab Klink nog staat te lobbyen om HPV vaccins in het rijksvaccinatieprogramma te krijgen is ondertussen in Amerika een petitie gestart om de waarheid over GARDASIL te achterhalen.

10-02-2009 Convulsions from bad batch of gardasil or just side effects?

Een stuk over Spanje dat haar vaccinatieprogramma heeft onderbroken nadat serieuze bijwerkingen werden geconstateerd bij 2 meisjes!

19-02-2009 Laat je inenten en win een I-pod!

Enkele GGD’s schijnen I-Pods te verloten onder meisjes die zich 3x laten vaccineren!

Hoewel men claimt dat het om een vrijwillig ( eigen keuze ) vaccinatieprogramma zou gaan, heeft het er alle schijn van dat deze meisjes worden gemanipuleerd / omgekocht om mee te doen.

26-02-2009 NOVA: Vaccin tegen kanker – Preventie met risico’s? ( incl video )

gezondheid hpv vaccin 00010 gardasil 3x zoveel slachtoffers en 30x zoveel bijwerkingen

27-02-2009 Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van HPV-vaccins.

02-03-2009 Désirée Röver ( medisch onderzoeksjournaliste ) - Baarmoederhalskanker HPV vaccins als een "deus ex vagina"!

In Mei 2009 schijnt een boek uit te komen met de bovenstaande titel “deus ex vagina”.

Een boek waarin wordt geclaimd dat fabrikanten van medicijnen en vaccins er niet voor schromen door middel van emotionele chantage jonge meisjes te intimideren via het internet, de kranten, de scholen, de tv of via universiteiten.

Een boek dat verder claimt dat door de farmaceutische industrie aangeleverde informatie klakkeloos wordt overgenomen door artsen en ministers zonder deze informatie te controleren.

Een boek over genetisch gemanipuleerde vaccins die ernstige en permanente schade kunnen veroorzaken etc.

03-03-2009 Reports of Health concerns following HPV vaccination.

Een rapport dat claimt dat vanaf 31-12-2008 23 miljoen Amerikaanse kinderen zijn gevaccineerd en dat er 11.916 rapporten zijn ingediend betreffende bijwerkingen, waarvan 6% ( 720 personen ) ernstig zouden zijn.

Als we alleen al kijken naar de 720 ernstige bijwerkingen en dat in een periode van 2 jaar ( het vaccin werd in 2006 officieel vrijgegeven door de FDA ) is 360 serieuze slachtoffers op jaarbasis ( de lichtere bijwerkingen buiten beschouwing gelaten).

Het is dus zeer waarschijnlijk dat er in de nabije toekomst steeds meer rapporten zullen worden ingediend o.a. afhangende van de conditie en weerstand van elk individueel lichaam, ( om maar te zwijgen van eventuele rapporten die niet openbaar worden gemaakt ( zgn. doofpotaffaires )).

Niet onwaarschijnlijk aangezien er wordt geclaimd dat er inmiddels 30 miljoen mensen zijn gevaccineerd tegen 375 euro per vaccinatie gaat het hier om een miljarden industrie?!?

gezondheid hpv vaccin 00011 overheidspropaganda prik en bescherm - bescherm tegen wat

Narede!

Minister Klink van Volksgezondheid claimt dat hij volledig achter het rijksvaccinatieprogramma staat want hij heeft het zelf aanbevolen ( zie link HPC vaccin ( advies ) bovenin ).

02-03-2009 De 1e vaccinaties zijn deze maandag begonnen.

Aan de reacties in het nieuws is wel te merken dat velen niet bekend zijn met de risico’s aangezien velen aangeven het “belangrijk” vinden om hun kind te vaccineren tegen…

Ja… tegen wat eigenlijk…

Baarmoederhalskanker komt voornamelijk tussen je 40e - 45e levensjaar voor, dan zijn dei vaccinaties van je 12e – 16e levensjaar reeds lang uitgewerkt of je moet deze 3 spuiten van 375 euro ( 120 dollar Amerikaanse vaccins blijken ook al stukken goedkoper dan de Europese vaccins ) per stuk nog enkele malen moeten herhalen.

Maar laten we eerlijk zijn.

Heeft het zin om zoveel risico te lopen met een vaccin dat nauwelijks is getest?

Laat staan wat slechts bij 2 HPV varianten zou werken van de 15 waarvan wordt geclaimd dat ze kanker zouden kunnen veroorzaken?

Bedenk goed dat de farmacie een bedrijf is met aandeelhouders die snel geld willen zien.

Een bedrijfstak waarin bovenal miljarden in omgaan.

Een bedrijfstak die het zich gemakkelijk kan veroorloven te infiltreren in overheden en gezondheidswaakhonden als het FDA om zo de eigen nieuwe producten sneller op de markt te kunnen forceren zonder dat er ook maar iets bekend is van eventuele risico’s voor de volksgezondheid!

Even om aan te tonen hoe Merck te werk gaat!

07-02-2008 Merck settles drug pricing lawsuit for 650 million dollar!

Een paar advocaten hebben Merck aangegeven.

In New Orleans moest Merck een boete van 290 miljoen dollar betalen omdat Merck een deal had gemaakt met een ziekenhuis waarbij het ziekenhuis medicijnen goedkoper kon krijgen als deze de medicijnen voor zou blijven schrijven aan haar patiënten.

In Philadelphia moest Merck een boete betalen van 330 miljoen dollar omdat Merck smeergeld had betaald aan doktoren als deze haar medicijnen Zocor ( cholesterolverlager ) en Vioxx ( pijnstiller die in 2004 van de markt werd gehaald omdat deze de kans op een hartaanval verhoogde ) zouden promoten.

Tot zover het artikel over het HPV vaccin waarvan farmaciegigant Merck claimt dat het tegen baarmoederhalskanker zou moeten werken.

Hoewel er al genoeg termen in dit artikel staan die als referentiepunt kunnen dienen, zal ik afsluiten met een aantal auteurs en titels van hun boeken en documentaires over vaccinaties:

Mike Adams - the great hpv vaccin hoax exposed!

Greg Beattie - vaccination a parents dilemma!

Dr. Gerhard Buchwald - vaccination a business based on fear!

Stephanie Cave - childrens vaccinations - what your doctor may not tell you about!

Dr. Richard Halvorsen - the truth about vaccines - how we are used as guinea pigs without knowing!

Dr. Leonard Horowitz - emerging viruses aids and ebola!

Dr. Viera Scheibner – vaccination the hidden truth!

Dr Viera Scheibner - behaviour problems in childhood the link to vaccination!

Dr. Viera Scheibner - vaccination 100 years of onorthodox research shows that vaccines!

Dr Viera Scheibner – vaccinatie!

Ian Sinclair - health the only immunity the alternative to vaccination!

Ian Sinclair - vaccination the hidden facts!

Lynne Mc Taggert - wat artsen je niet vertellen!

Dr Sherri J Tenpenny – saying no to vaccines!

Dr Sherri J Tenpenny - vacines what cdc documents and science reveal!

Verspreiden: Facebook Twitter Hyves
Bron: WorldTheChanges
Website: http://worldthechanges.wordpress.com/2009/03/04/gezondheid-hpv-baarmoederhalskanker-vaccinaties/

Dit artikel is een onderdeel van het dossier: Gezondheid

Meer van: knight
Het misdaadsyndicaat binnen de Europese Unie!
Wereld schaakspel hervat deel 5 – MH17 en het Evaluatierapport!
Ebola – Het ware verhaal achter de genezen patiënten!
Globalisering en de verborgen agenda’s!
Wereld schaakspel hervat deel 4 – Staatsgreep in Oekraïne!
MH17 De media verdraait de feiten!

Bekijk alle artikelen van knight.

Dit artikel heeft de volgende tags:
gezondheid, hpv vaccinatie, baarmoederhalskanker, ab klink, politiek, merck, gardasil, glaxoxmithkline, cervarix

Gerelateerde artikelen
De Gezondheid van morgen – Lezingen door artsen - Genezing langs geestelijke weg medisch bewijsbaa
Nationale Gezondheidsbeurs - gezondheid, geluk, vreugde, liefde en vergeving door de natuurlijke gee
Bomen knuffelen verbetert je gezondheid
Lezing door arts: een natuurlijke weg naar gezondheid door de geestelijke geneeskracht
Gezondheid - HPV vaccin 002 De farmaceutische proefkonijntjes!
Politiek en Gezondheid 001 Het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD)!
Gezondheid en Kapitalisme 006a Monsanto Het (Gif)monster!
Gezondheid en Kapitalisme 007 Medicijnen - Trasylol (Bayer)
Gezondheid 006 - Medicijnresten in drinkwater!
Gezondheid en Kapitalisme 004 Voeding en Codex Alimentarius!
Gezondheid en Kapitalisme 003a TrosRadar en de Farmacie-infiltratie!
Gezondheid en Kapitalisme 001 Psychiatrie de wereld van de hersenkwakzalvers en de farmacie!
Gezondheid en Milieu 002 Amalgaam en thimerosal
Gezondheid en Milieu 001 verlichting
Gezondheid - Deel 03 Eierkoeken ammonium & ammoniak
Schoonmaken schaadt de gezondheid
Waak over uw gezondheid en leven en laat u niet chippen!
Oorlog om de alternatieve gezondheidszorg
Gezondheidszorg voor allochtone kinderen schiet tekort
Gezondheid gebaat bij roze bril
De frisdrankgeneratie: welke gezondheidseffecten?
Economisch advies IMF schaadt volksgezondheid
Gezondheidskalender 3 maart::.... Een gezond ruikertje zonder gif
Gezondheidskalender 2 maart:...Twee uur autorijden, een kwartier rust
Gezondheidskalender 1 maart::.. Energie op 10!
Politiek van de zelfmoord!
Wordt 2014 het jaar van de politieke vernieuwing?
KLM medeplichtigheid aan uitzetting politieke vluchteling de heer K naar Zimbabwe/Brief aan de KLM
Politiek:
Oplossend vermogen partijpolitiek nihil.
Gevestigde politiek moet zich schamen voor PVV.
Politiek, economie en bewustwording 02 De ondergang van de Europese Unie!
Politiek, economie en bewustwording - Deel 01 De ESM
Nieuwjaarsgroet 2012 - Een groet met een verhaal en een politieke boodschap!
Politiek 0028 Bouwen aan wereld zonder toekomst - Het ontstaan van de "Hypotheek- Kredietcrisis"
Kredietcrisis gekoppeld aan crisis partijpolitiek.
Weer dode door Oostenrijkse politiekogel
'Robby van der Leeden gedood door politiekogels'
Dansje van politieke sterren. Maar luister niet naar wat ze zeggen.
Politiek 0026 De illusie van een democratische volksvertegenwoordiging!
Politiek 00025 - Politici de marionetten van het kapitalisme!
Politiek - Democraties onder vuur - Recht van Vrije Meningsuiting!
Politiek Theater - Wolven in de politiek!
Politiek databases en Privacy - Het Elektronisch Kind Dossier
Politiek en Gezondheid 001 Het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD)!
Almelo in de greep van de politieke Maffia en hun handlanger Fred Teeven.
Een tikkende tijdbom onder politiek Den Haag.
Struisvogelpolitiek.
De Hypotheekcrisis 003 - De politiek schoot te kort!
Verandering politiek klimaat.
Merck schrapte hartaanvallen uit publicatie

Gerelateerde video's op youtube (gezondheid)
Machteld Huber vertelt over haar onderzoek naar een nieuw concept van gezondheid. Machteld Huber ontving voor dit toonaangevende internationale initiatief op 20 september 2012 een ZonMw Parel ...Arts en voedingsgeneeskundige dr. Anna Kruyswijk komt voor de buis om te vertellen hoe het is gesteld met de kwaliteit van het voedsel dat wij eten. Eten we gezond genoeg om onze gezondheid...De relatie tussen beweging, gedrag en mentale gezondheid.Een vlog over mijn eerste periode op de universiteit! Hoofdkanaal: http://www.youtube.com/thelifestyleblognl Twitter / https://twitter.com/lifestyleblognl Instagram / http://instagram.com/laurasm...Informatiefilm over de bacheloropleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) van HAN Sport en Bewegen, het sportinstituut van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.Tijdens de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) krijg je te maken met verschillende werkvormen. Zo heb je hoorcolleges, tutorgroepen en werkcolleges. Bekijk de video voor een ...Hart- en vaatziekten behoren tot de belangrijkste doodsoorzaken in de westerse wereld. Bijna 1 op de 3 Nederlanders sterft aan een hart- of vaatziekte. In dit college spreken we iemand die...1. Was je handen voordat je eet 2. Poets je tanden na het eten goed 3. Ga naar je dokter en naar de tandarts Hoe je je ook voelt en wat je ook doet O, het leven is zo fijn Met de tien...www.bakas.nl Trendwatcher Adjiedj Bakas presenteert 13 mei 2011 zijn nieuwste boek "De Toekomst van Gezondheid". Onze zorgindustrie is 3x zo duur als die in het even rijke Singapore.We vinden het allemaal belangrijk dat we een leven lang gezond blijven. Uw gemeente en de GGD Zeeland vinden dat ook en helpen u daarbij.Animatie Gezondheid 2.0 ontwikkeld in het kader van het gelijknamige advies van de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg RVZ (februari 2010).Compilatievideo over het programma Alles is gezondheid... één jaar in beweging 2014.Klein onderzoek door Nightcity. Een kort en flitsend complicatie filmpje waarin op een leuke wijze wordt weergegeven hoe jongeren aankijken tegenover gezond gedrag, gezond leven en hun leefstijl.Een van de thema's waar Wageningen UR aan werkt is Voeding & Gezondheid. In dit filmpje wordt het onderzoek aan aardappel toegelicht. Onderzoek naar zetmeelproductie, resistentie tegen ziekten.Friends - Joey , Gunther - Gezondheid.Uitzending: 27-03-2015 Facebook: http://www.facebook.com/VoetbalOliver Twitter: http://www.twitter.com/VoetbalOliver.Kunststoffen zijn een prachtige uitvinding. In de toepassing gaat het nog wel mis, bijvoorbeeld als het om gezondheid gaat. Daarom: de 2 beste en de 3 slechtste soorten. Artikel 'Plastics...Vraag de gratis introductiecursus aan op http://deplantenter.nl/gratis Meer informatie over aarden vind je op http://http://www.earthingnederland.nl/. Mensen worden gezonder als ze geaard...Voor het tweede seizoen van Geubels en de Belgen kwam de ploeg van Woestijnvis in Hasseltse Japanse Tuin een sketch opnemen. Dit is het leuke eindresultaat. Geubels en de Belgen, elke ...TV Enschede FM - http://www.tvenschedefm.nl In dit programma laten presentatoren Chantal Kosters en Myrthe Nijman zien wat er leeft onder de Enschedeërs. Deze eerste serie afleveringen gaat...De eerste lichting studenten hbo verpleegkunde studieroute Gezondheid & Technologie (G&T) is afgestudeerd in 2014.Tijdens de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) loop je natuurlijk ook stage. In deze video vind je twee voorbeelden van stages die je als SGM-student kan doen. Adinda Nahari loopt...

Reacties
Site statistics
Gasten online: 21
Leden online: 0
Artikelen vandaag: 0
Pagina's vandaag: 38643
Totaal artikelen: 4421