buis buigen, het specialisme van DROSTE BEJAH

Zo 10 Oktober 2010 08:50 | edroste | 5111 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

DROSTE BEJAH.... de specialist op het gebied van buis buigen! DROSTE BEJAH is buigspecialist, die produceert volgens klant-specificatie in kleine, middelgrote en grotere series.

Ferro- en Non-Ferro buizen en profielen worden middels buigen, lassen,ponsen en/of stanzen, finishing en assemblage verwerkt tot hoogwaardige halffabricaten, lassamenstellingen en/of compleet eindproduct.

DROSTE BEJAH is opgericht in 1954 en legt het accent op een doelmatig prijs- kwaliteitsniveau, een absolute leverings-betrouwbaarheid en het flexibel inspelen op bijzondere wensen en eisen.

Het specialisme van DROSTE BEJAH  is buis buigen. We! can bend it! , of anders gezegd "Wij zijn diegenen die het wel kunnen buigen".

DROSTE BEJAH is buigspecialist, die produceert volgens klantspecificatie in kleine, middelgrote en grotere series. Voor de fabricage beschikt DROSTE BEJAH over een uiterst geavanceerd machinepark. Echter niet alleen het machinepark bepaalt de kwaliteit van de geleverde producten. Meer nog zijn de vakbekwame medewerkers daarbij doorslaggevend. In elke fase, van ontwerp tot eindproduct, kunnen wij u met kennis van zaken van advies dienen.
 
DROSTE BEJAH heeft zeer geavanceerde 3D buigmogelijkheden
De Nissin 3D buigmachine geeft DROSTE BEJAH bv de mogelijkheid elke vrije vorm te reproduceren. Door de jarenlang opgedane buigkennis is het bedrijf in staat het proces volledig te beheersen, waardoor een zeer nauwkeurige repeteerbaarheid gegarandeerd is.
 
Buis Buigen 3D voorbeeld - kabelhaspel Omega
Buigmogelijkheden: buis ø 8 tot ø 25 mm
 
Naast de Nissin 3D buigbank heeft DROSTE BEJAH ook 3D mogelijkheden op andersoortige buigbanken, t.w. Pedrazzolli en BLM. Deze Banken zijn uitgerust met een booster voor 3D wals simulatie.
Buis Buigen 3D Nissin DROSTE BEJAH Buis Buigen 3D Nissin
Mogelijke kleinste Radii Nissin
ø 13 > CLR 39
ø 16 > CLR 48
ø 19 > CLR 57
ø 22 > CLR 66
ø 25 > CLR 75
Daarnaast beschikt DROSTE BEJAH over vele buigbanken (ook CNC) die buizen kunnen buigen tot maximaal ø 52 mm.
Bron: DROSTE BEJAH bv buis buigen