Nationale Gezondheidsbeurs - gezondheid, geluk, vreugde, liefde en vergeving door de natuurlijke gee

Zo 20 Januari 2013 13:37 | BG-vriendenkring | 2621 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Op 25, 26, en 27 januari 2013 wordt van 10.00 - 17.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht de grootste comsumentenbeurs georganiseerd op het gebied van gezondheid en livestyle. Op de website http://www.denationalegezonheidsbeurs.nl kunt u online kaarten kopen. Gebruik de kortingscode: GEZOND. Je betaalt dan in plaats van 12,50 euro slechts 6,25 euro voor een toegangskaart. Een terugblik uit 2011 van de gezondheidsbeurs in Utrecht kunt u zien via https://www.youtube.com/watch?v=z-euPng5thQ&feuture=related

De Bruno Gröning-Vriendenkring zal in stand M34 in het gedeelte "Medisch" informatie geven. De natuurlijke kracht, die Bruno Gröning ook "Heilstrom" noemde, komt direct van God. Ze is er altijd en de mensen kunnen deze voor zichzelf en voor hun naasten benutten. Maar hoe kan men deze kracht benutten? Hoe kun je deze opnemen? Dat weten de meeste mensen niet meer. Dit weten heeft Bruno Gröning aan zijn toehoorders doorgegeven. Door de opname van de goddelijke kracht kunnen de mensen alles in zich opnemen, de gezondheid, het geluk, de vreugde, de liefde, het vergeven en alles meer. Veel mensen zijn door de natuurlijke geestelijke genezende kracht van jarenlang psychisch en lichamelijk lijden voorgoed bevrijd. Jarenlang bestaande pijn en angsten zijn eenvoudigweg verdwenen. Een groot aantal genezingen werd al door de artsen van de Medisch Wetenschappelijke Vakgroep gedocumenteerd.

Op de site http://www.bruno-groening.org/nederlands vindt u wetenswaardigheden over Bruno Gröning, zijn leer, de Medisch Wetenschappelijk Vakgroep, alsook meer dan 200 kort samengevatte succesberichten.

Informatie en data over informatieve lezingen die de komende tijd in vele plaatsen in heel Nederlands worden gegeven en filmvoorstellingen van de documentaire "Het fenomeen Bruno Gröning" via tel. 0475-326068 of e-mail. netherlands@bruno-groening.org.

Bron: Bruno Gröning-Vriendenkring