Politiek 0026 De illusie van een democratische volksvertegenwoordiging!

Ma 2 Maart 2009 12:01 | knight | 7124 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Een wereld waar bedreigingen, belastinggeld verkwisting en miljarden verdwijningen, chantage, deceptie, egoïsme, intimidatie en burgermanipulatie aan de orde van de dag zijn!

politiek 0002601 een wereld van bedrog financieel wanbeleid leugens machtsmisbruik en volksverlakkerij

NEDERLAND EN HAAR “VOLKSVERTEGENWOORDIGERS”:

Diegenen die “uitverkoren” zijn om “de belangen van de bevolking” te behartigen.

Misschien leuk in theorie, maar in de praktijk blijkt het totaal anders te gaan.

Een groepje arrogante en betweterige stropdassen met oog en oorkleppen op.

Vooruitgeschoven door steeds dezelfde politieke partijen uit de linkse of rechtse hoek.

Partijen die de ene periode “door het volk” worden gekozen om te regeren, daarna zogenaamd op hun ( wan ) beleid worden afgerekend om plaats te maken voor de andere groep uit diezelfde politieke partijen, waarna deze 2e groep wordt afgerekend op ( wan ) beleid en weer plaats maakt voor de 1e groep.

Dat terwijl de ministers uit de partijen die op hun ( wan ) beleid werden afgerekend lekker in de “oppositie” gaan zitten terwijl ze lekker hun riante salaris door blijven beuren en hun super-de-luxe wachtgeldregeling (sinds 2001 niet meer voor normale ambtenaren uitgezonderd politici ) verder blijft oplopen.

Met het huidige partijenstelsel verandert er dus nooit iets, de partij-idealen blijven immers hetzelfde ( met 1 uitzondering, en wel dat van de PvdA dat steeds duidelijker neigingen krijgt voor kapitalistisch rechts onder Wim Kok en nu weer onder Wouter Bos ), alleen de vertegenwoordiger ( het gezicht van de partij ten aanzien van het volk, dat de klappen op mag vangen ) verandert.

Bij werknemers in het bedrijfsleven gaat het er totaal anders aan toe.

Als die één foutje maken worden zij op staande voet ontslagen.

Merk hierbij op dat ministers niets meer zijn dan werknemers in dienst van de bevolking.

Tenminste dat zouden ze moeten zijn, ware het niet dat elk van hen er een eigen agenda op na houdt en totaal niet is geïnteresseerd in wat u als overgrote meerderheid wilt.

Dat zij de politiek misbruiken om er zelf beter van te worden ( denk hierbij aan het afbreken van regel- en wetgeving die u als burger moeten beschermen tegen criminelen en regel- en wetgeving die u als werknemer moeten beschermen tegen misbruik vanuit het bedrijfsleven ).

Denk hierbij aan het weghalen van grenscontroles door douaniers zodat technologiebedrijven gesteund kunnen worden door de aanschaf van dure en slecht werkende technologieën als rfid-chips, biometrische apparatuur, camerasystemen etc. en denk aan de versoepeling van het ontslagrecht.

In deze economisch mindere tijden die men “crisis” prefereert te noemen is goed te zien hoe Den Haag bezig is met de sloop van alles wat maar enigszins sociaal is en de sloop van regel- en wetgeving die u als burger en werknemer in het verleden beschermden.

Even buiten beschouwing gelaten dat steeds meer regelgeving vanuit een ONDEMOCRATISCH en BUREAUCRATISCH monster genaamd EUROPEES PARLEMENT wordt opgelegd en in het kader van bv marktwerking met haar overdreven efficiëntie- en flexibiliteiteisen die het bedrijfsleven worden opgelegd gesteund door het nationale politiek beleid dat weer aangestuurd wordt vanuit ( hoe kan het ook anders ) het Europees Parlement.

29-10-2008 Europa en de crisis!

Regels die de “vrije markteconomie” moeten stimuleren met termen als globalisering, liberalisering en privatisering als onderdelen van het concurrentiebeding.

De termen als hierboven omschreven heb ik in het vorige deel reeds besproken, daar ga ik niet verder op in.

Ik wil echter nog wel even 2 recente video’s aanhalen over demonstraties in Zwitserland en Ierland TEGEN verdere globalisering vanwege de sterk stijgende werkloosheid LINK 01 en LINK 02!

Van enige vorm van “DEMOCRATIE” kan in Europa geen enkele sprake zijn.

Hier geldt “DE WET VAN DE STERKSTE / RIJKSTE”!

DE WET VAN DE “MEGACONCERNS”!

Wat dat betreft belazert Neelie Smith Kroes Europarlementariër van mededinging de kluit!

Haar taak is immers erop toe te zien dat zich geen MEGA-concerns met monopolie posities opbouwen, daarbij handelt zij echter uit willekeur, zich vooral concentrerend op Amerikaanse bedrijven als Microsoft terwijl zij de overnames van Nederlandse bedrijven door grote buitenlandse bedrijven binnen Europa oogluikend toestaat!

Geen wonder want dat mens zit in flink wat raden van commissarissen, ( iemand die bij de kachel zit warmt zich het best ) wat ik daarmee bedoel zal de meesten onder u waarschijnlijk wel duidelijk zijn!

NEDERLAND IN DE UITVERKOOP!

Zo is het Nederlandse staal- en aluminiumproductiebedrijf Hoogovens in 1999 “gefuseerd” met Britisch Steel en omgedoopt naar Corus en sinds 2007 is het weer een onderdeel van het Indiase bedrijf Tata Steel.

In 2004 raakte Nederland haar grootste luchtvaart maatschappij KLM ( inclusief Martinair ) kwijt aan Air France.

In 2009 raakt Nederland haar grootste energieleverancier Essent kwijt aan het Duitse RWE.

In 2009 raakt Nederland tevens haar de 2e grootste energieleverancier Nuon kwijt aan het Zweedse Vattenfall.

’t Is dat de netwerken in handen zijn van de overheid ( .pdf ) middels Tennet, niettemin wordt de Nederlandse afhankelijkheid van het buitenland steeds groter, en dat is wat de Europese Unie wil! ( .pdf )

Als alle lidstaten op één of andere wijze afhankelijk worden van elkaar, moeten deze landen wel in de Europese Unie blijven ( lijkt mij een vorm van chantage ).

Economisch eigendom en Juridisch eigendom.

29-03-2004 Energiebedrijven opgesplitst in netwerken en commerciële bedrijven waarbij de Staat 100% eigenaar wordt van de netwerken.

Info.nu Samenvatting Liberalisering en Privatisering als onderdelen van door de Europese Unie opgedrongen Globalisering!

politiek 0002602 hypotheek- credietcrisis hebzucht banken en falende politieke toezichthouders

DE SCHULDVRAAG OMTRENT DE HYPOTHEEK- KREDIETCRISIS:

Laat u NIETS wijsmaken omtrent de schuldvraag betreffende de hypotheek- kredietcrisis.

Bankmanagers hebben in hun hebzucht steeds meer geld uitgeleend en hypotheken verstrekt dan hun banken bezaten, en de ministers van financiën als toezichthouders hebben verzaakt hun controle op het financiële bankwezen te blijven uitoefenen!

Niets meer en niets minder!

De stelling van Wouter Bos ( Youtube video ) dat u als burger en consument de schuld heeft aan overconsumptie mag voor een aantal onder u misschien waar zijn, maar het is hypocriet van hem dat hij er niet bij zegt dat hij zelf toezicht had moeten houden op het financiële stelsel en daarbij heeft verzaakt controle uit te oefenen en de afdeling financiën grof verdiend aan reclame-inkomsten gericht om u tot aankopen aan te zetten en daarbij nogmaals verdiend middels BTW op elk product dat verkocht wordt!

Uiteraard is deze crisis niet iets dat van de ene dag op de andere dag ontstaat, het is een langdurig traject waarbij zijn voorganger Gerrit Zalm die veel langer aan het roer zat bij financiën dus ook meer schuld heeft aan het ontstaan van deze crisis dan Wouter Bos.

Echter de maatregelen die Wouter Bos neemt zijnde het overnemen van waardeloze prullaria hypotheken uit Amerika, van de Nederlandse banken om deze private banken weer vrije ademruimte te gunnen ten koste van de belastingbetaler is op zijn zachtst gezegd onverstandig te noemen.

De crisis kan ALLEEN tot stand worden gebracht door lastenverlaging van bedrijf en burger opdat de koopkracht wat langer op peil blijft en er langere tijd nagedacht kan worden over efficiënte maatregelingen om het financiële stelsel te hervormen zodat herhaling wordt voorkomen.

Zoals Wouter Bos het nu doet, worden de volgende generaties met een veel te hoge Staatsschuld opgezadeld ( de tabel start vanaf 1900 met 647 miljoen staatsschuld tot 2008 waar deze inmiddels tot 206 miljard euro is opgelopen ) en maken steeds meer bedrijven misbruik van deze overheidsregelingen!

We moeten ons ook goed beseffen dat deze crisis mogelijk opzettelijk is veroorzaakt door de “Elite” om de Globalisering ( samensmelten ) van het financiële stelsel te versnellen, iets wat terug gevonden kan worden in een speech van George Walker Bush “Er is een globale en gecoördineerde aanpak nodig om de crisis te bedwingen” tijdens de G7 top in Washington eind 2008 in bijzijn van topmensen van Wereldbank en IMF!

Willem Middelkoop haalt snoeihard uit naar Wouter Bos ( Youtube video )!

Willem Middelkoop vs. Arjo Klamer ( Youtube video )!

Het resultaat van al het wanbeleid van de afgelopen kabinetten:

politiek 0002603 makke schaapjes politieke partijen afbraak voorzieningen en rechten

We hebben de afgelopen jaren alleen maar in moeten leveren onder Gerrit Zalm als minister van financiën, toch werd die stropdas beloond voor zijn inzet in verspillingen onder zijn beleid.

Terwijl Gerrit Zalm steeds weer het “ZOET” beloofde is het steeds verder uitgesteld.

Ook hier ga ik niet verder op in omdat het in een vorig artikel is besproken.

De “ONORTHODOXE” maatregelen en aanverwante ellende,

Aangekondigd door niemand minder dan Jan Peter Balkenende.

Deze maatregelen kunnen zijn:

  1. Het optrekken van de pensioengerechtigde leeftijd naar 67-68 jaar, en/of die te laten meestijgen met de levensverwachting.
  2. Nog meer eigen risico en eigen betalingen in de toch al de pan uit gerezen premies voor de gezondheidszorg.
  3. Het verminderen of schrappen van subsidie vormen als bv de hypotheekrenteaftrek.
  4. Het liberaliseren van de huurmarkt waarbij de huurprijzen zeer waarschijnlijk verder zullen stijgen en extreme vormen aannemen.
  5. Het schrappen van de miljardensubsidies aan re-integratieprojecten voor werklozen ( hierover later meer bij de miljarden verdwijningen ).
  6. Het schrappen van economieschadelijke ( maar milieuvriendelijke ) belastingen als de vliegtaks.
  7. Afschaffing “aanrechtbelasting” zijnde de vroegere lastenverlichting uit belastinggroep 3, een sigaar uit eigen doos van de belastingdienst voor niet werkende partners en een complete catastrofe wanneer die bende zakkenvullers in Den Haag die af zouden schaffen, zoals ze reeds eerder deden met de ZALMsnip als lastenverlichting die in 2005 weer werd afgeschaft, terwijl de drastische maatregelingen niet meer werden teruggedraaid ( MERK OP: Continue inkomensverminderingen bij steeds sterker stijgende staatsschulden )!
  8. Het minimumloon is al een schijntje, maar als het aan jan Peter Balkellende ligt kan deze nog een stuk lager en daarbij wil hij mogelijk de koppeling van uitkeringen aan lonen schrappen.
  9. Nog verdere verkorting van de uitkeringsduur van de WW ( merk op dat de WWV reeds is afgeschaft en de WW reeds drastisch is ingekort ).
  10. Ook de ontslagbescherming waaraan reeds eerder is geknaagd, kan weer ter sprake worden gebracht in de vorm van verdere ontslagversoepeling.
  11. Ook zou men de overige ( belasting ) subsidies willen schrappen, waarbij men de inkomstenbelasting iets omlaag wil brengen, dit om langer werken aantrekkelijker te maken.

Al met al wordt zoals altijd gekeken hoe men op de meest effectieve manier zoveel mogelijk belasting kan innen met zo weinig mogelijk kosten en dit praatje op een zodanige manier aan de bevolking te verkopen dat zij niet ziet dat voor elk dubbeltje dat zij terugkrijgt van de belasting, de belasting elders weer een euro weet in te pikken.

Ondertussen stroomt Nederland vol met Somaliërs omdat ze hier de beste bescherming genieten?!?

We zitten in een crisis notabene, d’r staan massa-ontslagen aan te komen met een steeds verder oplopende werkloosheid.

Hebben ze in Den Haag soms een gaatje in d’r hoofd op de plek waar het verstand behoort te zitten?

’t Is overigens iets wat zeker al sinds september 2008 speelt, en waar Den Haag nog eens 50 miljoen voor wil uittrekken?!?

Gooi verdomme de grenzen dicht, dat hoeft geen 50 miljoen te kosten die u en ik als Nederlands Staatsburger moeten ophoesten!!!

26-02-2009 Albayrak bezorgd om “onevenredige” toestroom Somaliërs!

politiek 0002604 de wereld uitgeknepen door kapitalisme en rapgroepen helpen vrije media

De Vrije Informatie Verstrekkende blog- en websites:

Zware tijden breken aan voor de beheerders van blog- en websites die tegen het wanbeleid van de overheid in actie komen met hun artikelen die vaak haaks staan op het nieuws wat de overheid met haar gecensureerde media brengen.

Steeds meer blog- en websites worden door overheidsinstanties afgetast en opgedoekt.

Veel bloggers laten het afweten omdat ze worden bedreigd.

Andere bloggers houden het voor gezien omdat zij hun boodschap maar niet kwijt kunnen aan een publiek dat de oogkleppen op blijft houden om zich van de werkelijkheid af te schermen in de veronderstelling dat zij toch niets tegen al dat wanbeleid vanuit Den haag kunnen doen, hetgeen voor menig blogger frustrerend kan zijn.

Bloggers – Een aantal van hen zijn mensen die hun vrije tijd besteden met surfen en materiaal bijeen te brengen om deze in een totaalplaatje te kunnen presenteren in de hoop u als lezer bewust te maken van wat er zoal om u heen afspeelt.

Zo ook Rick Devente van de website Eqgen!

Op de website is een ontroerend verhaal te lezen over het waarom, dat het einde van Eqgen omschrijft!

Een verhaal met een ietsiepietsie hoop dat de website mogelijk zal herrijzen, waarschijnlijk afhangend van het aantal mensen dat in wil zien waar overheden mee bezig zijn en willen strijden voor een leefbare toekomst ( als het niet voor henzelf is, mogelijk om de toekomst van hun kroost veilig te stellen )?!?

Gelukkig is er ook een zonnetje aan de horizon te bespeuren in de vorm van jonge RAPPERS als Kid Deville ( hyves ) die met hun eigentijdse muzieknummers ( enkele voorbeelden hieronder ) met ingebouwde boodschappen aan de luisteraars, de bloggers bijstaan in het overhalen van de jeugd, die blijkbaar niet beseft dat hun toekomst door de overheid wordt verziekt en dat ze worden opgezadeld met een schuldenlast die onmogelijk kan worden afbetaald!

Enkele van zijn RAPnummers zijn:

Dit ben ik Youtube.

Delete de Elite Youtube.

De Revolutie Rap Youtube.

Armageddon Youtube.

WORDT WAKKER!!!

Overheden staan in dienst van het kapitalisme.

Het KAPITALISME bouwt aan Globalisering ( productie overheveling naar lage lonen landen (Amerika heeft hetzelfde probleem met de bouw aan een Amerikaanse Unie waarbij een begin is gemaakt met de aanleg van de NAFTA ( youtube video met obame en de vraag over de bouw van een Amerikaanse unie en de Amero ) snelweg tussen Amerika, Canada en Mexico en zou daarbij 30.000 banen verliezen terwijl Mexico er 150.000 banen bij krijgt ).

BESEF GOED dat wanneer genoeg banen worden overgeheveld naar die lage lonen landen of Oost-Europese lidstaten, de lonen in West-Europa langzaam maar zeker zullen dalen naar de niveaus van die in de lage lonen landen ( nog geen 2 dollar per dag boek Kent A van Til – Less than 2 dollars a day – A Christian view of World Poverty and the free market & Possessions of the poor tabel).

Sulfur Miners in Indonesië – Werken in de hel voor 2 dollar per dag! ( Youtube Video ).

De toestanden die we in landen als Indonesië, Nicaragua, Panama, Peru en Zuid Afrika zien zullen op den duur ook in het steeds armer wordende West-Europa plaatsvinden.

Staar je niet blind op LINKS ( sociaal beleid ) en RECHTS ( kapitalistisch beleid ) want beide liggen niet meer zo ver van elkaar verwijderd zoals Wim Kok destijds en Wouter Bos nu laat zien!

GEEN BAANZEKERHEID MEER ( Youtube video over een uit de hand gelopen demonstratie in Geneve tegen globalisering omdat regel- en wetgeving die werknemers beschermen worden afgebroken waardoor deze kwetsbaar worden, verder een speech van Obama en rellen in Moskou, Frankrijk en Groot-Brittannië )!

Een 2e video over een 100.000 man sterke demonstratie TEGEN GLOBALISERING in Ierland!

politiek 0002605 miljarden belastingeld verspild corrupte banken oorlogen verdwijningen

GEEN TOEKOMST MEER!

Of LINKS nu geld over de balk gooit aan het binnenhalen van “vluchtelingen” of RECHTS balk gooit aan zinloze oorlogen of beiden aan het steunen van corrupte banken en hun managers is eigenlijk van ondergeschikt belang.

Wouter Bos en de schuldvraag!

Volgens Wouter Bos is het de schuld van de consument die steeds maar meer wil, maar hoe de vork in de steel zit leest u hier!

Er zijn nu even belangrijker zaken die de aandacht vragen.

BUREAUCRATIE – De ene hand weet niet wat de andere hand doet!

Onduidelijkheid in taakverdeling en geldverdeling en het gebrek aan toezicht hierop!

Zo kon het bv gebeuren dat vele 10-tallen miljarden in het NIETS oplosten!

Ik zal u zelfs 3 voorbeelden geven van erg naar ergst!

In de periode 1993-2005 raakte het Ministerie van BuZa 5,7 Miljard euro kwijt!

In de periode 2002-2008 raakte Den Haag nogmaals 7,7 miljard kwijt aan “re-integratiebedrijven” die weigeren openheid te geven over de bestedingen van dit geld en wat het concreet heeft opgeleverd!

In 2009 is duidelijk dat niemand weet waar die 22 miljard euro van de jaarlijkse AWBZ pot, er is geen verslaglegging, geen klantenbestand en totaal geen inventarisatie!

Om maar te zwijgen van de problemen waarmee pensioenbeheerders voor de zoveelste keer kampen ( dekkingsgraad 85%-95% duidelijk onder de wettelijke ondergrens van 105% ) nadat zij in dubieuze risicovolle hypotheken in Amerika hebben zitten investeren met dat deel van uw geld dat bij hen in beheer werd gegeven als aanvulling op een steeds sober pensioentje.

De vorige keer investeerden zij nog in Amerikaanse massa-vernietigingswapens als clusterbommen en landmijnen!

Weet u nog dat men u wijsmaakte dat er een pensioengat was ontstaan?

BULLSHIT!

Die premieverhogingen waren om de tekorten die deze verslaafde gokkers ( pensioenbeheerders ) destijds hadden veroorzaakt te verhullen!

( ON ) GEZONDHEID:

politiek 0002606 hpv vaccins tegen baarmoederhalskanker en barack obama en barry soetoro

Als we kijken naar Ab Klink van Volksgezondheid, dan wil die gast meisjes tussen 12-16 jaar laten vaccineren met een vaccin tegen HPV ( Human Papilloma Virus ).

Een vaccin waarvan geclaimd wordt tegen baarmoederhalskanker te helpen.

PUUR GIF!

In mijn volgende artikel ga ik uitgebreid in op deze dubieuze vaccinaties, zo vertel ik u precies wat er in zo’n vaccin zit, wat de eventuele bijwerkingen kunnen zijn en de slachtoffers die in verband worden gebracht met het gebruik van dit vaccin!

Het volgende artikel moet u zien als een informatief referentiepunt opdat u wat gerichter kunt surfen naar relevante artikelen en zelf informatie kunt opdoen aan de hand waarvan u zich een beter beeld kunt vormen over eventuele risico's alvorens u een beslissing neemt ( iets wat eigenlijk de taak is van de overheid, maar ja, de overheid flikt wel meer van dit soort kunstjes kijk maar naar de wijze waarop het EPD wordt ingevoerd )!

VERZAMEL INFORMATIE EN GA AF OP WAT UW HART EN GEZOND VERSTAND U INGEVEN!

BEZINT EER U ERAAN BEGINT !!!

 

HOE ZIT DAT NOU MET BARACK OBAMA?

Een man die uit het niets claimt de oplossing te hebben voor de Amerikaanse crisis en beloftes doet die hij niet eens kan waarmaken.

Een man waarvan wordt gezegd dat hij niet voldoet aan de eisen om presidentskandidaat te mogen worden ( Messias of Oplichter )!

Wie is Barack Obama?

Na veel speurwerk kwam ik achter de alias Barry Soetoro ( Youtube video )!

Zo zou Obama een verre neef zijn van zowel George Waker Bush als Dick Cheney!

Één en ander wordt duidelijk op de volgende link op hyves!

Hoewel iedereen zijn hoop heeft gevestigd op Obama, vrees ik dat het ijdele hoop zal zijn, de verwachtingen liggen mijns inziens veel te hoog gespannen, Obama zelf is nog een groentje en diegenen die Obama in de regering heeft gezet om hem te helpen, hebben nu niet bepaald zo’n beste reputatie.

Zo zie je veel leden van de oude garde onder Bush terug onder Obama’s bewind daarbij Monsanto’s GENtech infiltranten op het ministerie van landbouw.

Om van de economische puinhopen van voorganger George Walker Bush maar te zwijgen, dus het wordt eerst jarenlang puinruimen vooraleer gedacht kan worden aan herstel van de economie, laat staan de ellende waarin steeds meer Amerikanen ten prooi vallen omdat ze de hypotheken niet meer op kunnen brengen en op straat belanden!

NEDERLANDSE POLITICI EN DE EUROPESE GRONDWET:

politiek 0002607 democratische opstelling inzake europese grondwet verdag

Tsja, dan hebben we nog de manier waarop de Nederlandse regering omsprong met de 1e referendum dat ooit in Nederland werd gehouden!

De Europese grondwet alias Europees verdrag!

Het beste voorbeeld van angst aanjagen, intimidatie en complete volksverlakkerij!

Het volk mocht beslissen VOOR of TEGEN een grondwet, als het maar VOOR zou zijn, anders zou Nederland rampspoed kennen, aldus het VVD-spotje dat in allerijl werd teruggetrokken.

Niettemin werd na een overweldigend NEE tegen de grondwet, deze een beetje aangepast en alsnog door het Nederlandse parlement aangenomen en zodoende de bevolking gepasseerd en de in een historisch referendum gegeven NEE-stem compleet genegeerd!

Dat is wat “onze” Nederlandse politici onder “DEMOCRATIE” verstaan!

DE VORMING VAN DE NEDERLANDSE POLITIESTAAT:

politiek 0002608 politieke afbraak sociale voorzieningen en rechten waaronder privacy

Cameratoezicht – Politieagenten met mobiele camera’s – Camera’s die kunnen spreken – Camera’s die gelaatstrekken kunnen herkennen – Camera’s die kunnen voorspellen.

Databases die op achterbakse wijze door overheden politie en justitie worden opgezet.

Veel mensen waren zich niet eens bewust dat zij een bijgesloten bezwaarschrift terug moesten sturen dat in die aan huis geadresseerde overheids reclame zat, anderen claimen niets te hebben ontvangen.

Het Elektronisch Patiënten Dossier ( EPD ) – Elektronisch Kind Dossier ( EKD ) vallen beide in het niet bij het plan van de overheid om politie en justitie volmachten te geven om mensen op straat de vingerafdrukken en gelaatsscan af te laten nemen en op te slaan in een database.

Onschuldig of Schuldig, daar wordt hier niet naar gekeken, als er maar voor elk Nederlands Staatsburger een STRAFDOSSIER ( Youtube video van een naar het zich laat aanzien slecht georganiseerde demonstratie in 2008 met niettemin een duidelijke boodschap ) aangemaakt kan worden voor het geval één van die fatsoenlijke burgers het in de toekomst in zijn hoofd mocht halen zich op het criminele pad te begeven!

Hoe hypocriet de politie is ( die zelf wel mensen wil filmen maar het niet leuk vind als zij zelf gefilmd worden ) ziet u in de volgende LINK! ( Youtube video )

Identiteitspapieren met biometrische kenmerken als vingerafdrukken en iris- en/of gelaatsscans voorzien van een rfid-chip systeem dat gemakkelijk te klonen en hacken is en dus identiteitsdiefstal vergemakkelijkt.

LEVENSGEVAARLIJKE TECHNIEKEN!

Internet camera hacking! ( Youtube video )

Vingerafdruk namaken! ( Youtube video )

Nederland zou “Democratisch” zijn, weet u nog?

De meerderheid beslist.

Zeg nou zelf…

Hoeveel invloed heeft u gehad bij de invoering van al deze waanzin door de overheid?

Was u eigenlijk wel op de hoogte?

Hoe denkt u hier eigenlijk over?

 

Bron: WorldTheChanges