Sylvia Millecam - De heksenjacht op alternatieve geneeswijzes!

Ma 11 Mei 2009 15:08 | knight | 7009 keer bekeken | 1 reactie | 4 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Sylvia Millecam 000101 sylvia millecam borstvergroting

TV PERSOONLIJKHEID:

Wie kent die roodharige furie niet van o.a. de TV programma’s Binnenlandse Zaken, Geef je ouders maar weer de schuld, Hector, Klokhuis, Teleac’s Knoop in je zakdoek, Ook dat nog en Transport?

45 jaar werd zij, toen zij uiteindelijk in 2001 bezweek aan borstkanker.

21-08-2001 Nederlandse actrice Sylvia Millecam overleden!

Van reguliere ( chemokuur ) behandelingen moest zij niets weten.

Of dat nou kwam omdat ze anders bang was haar mooie goed verzorgde rode haardos kwijt te raken, of bang was als tv-persoonlijkheid ( in 1991 en 1992 genomineerd als populairste tv-persoonlijkheid ) te maken te krijgen met stemmingswisselingen, of ( al weer een tijd later ) haar borst zou moeten laten amputeren, zullen we nooit weten.

Chemokuur – Bijwerkingen!

FEITEN:

Sylvia Millekam verkoos ondanks adviezen van de reguliere doktoren zelf voor een behandeling door alternatieve genezers.

Op 22 september 1999 zou Sylvia bij haar huisarts zijn geweest vanwege een knobbeltje in haar rechterborst, deze liet een mammografie maken, doch omdat die onduidelijk was regelde de huisarts een afspraak met een chirurg, zij zou echter niet op de afspraak zijn verschenen.

Op 11 mei 2000 zou Silvia een plastisch chirurg hebben bezocht, die na een punctie de diagnose stelde dat de kankertumor zodanig was gegroeid dat borstamputatie en chemotherapie noodzakelijk zouden zijn, doch zij wees deze behandeling af.

Of haar keus zou hebben afgehangen van het feit dat haar vader weinig baat zou hebben gehad met een chemokuur, of dat Jomanda ( één van de alternatieve genezers ) mogelijk geclaimd zou hebben dat het om iets anders zou gaan dan kanker is eigenlijk niet zo interessant, omdat zij immers van de reguliere doktoren te horen had gekregen dat het om kanker zou gaan.

Wikipedia – Sylvia Millecam!

Nu in 2009 ( 8 jaar later ) dreigt er alsnog een rechtszaak te komen tegen 3 alternatieve genezers, aangespannen door oud-inspecteur Westerouen van Meeteren samen met de Vereniging tegen de Kwakzalverij, middels een zogeheten Artikel 12 procedure?!?

De aanklacht luidt: “Het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel!”

Sylvia Millecam 000102 De heksenjacht op alternatieve genezers

VERENIGING TEGEN DE KWAKZALVERIJ:

De mensen achter de Vereniging van kwakzalverij zijn voorzitter C.N.M. Renckens ( gynaecoloog), secretaris Frits van Dam ( hoogleraar psychologie ) en penningmeester C.H.P. Pellicaan ( ziekenhuisapotheker ), terwijl de vereniging slechts 1.800 leden telt.

De secretaris van deze vereniging Van Dam zou zichzelf belachelijk hebben gemaakt toen hij de aanval opende op de NCRV en het IOCOB met hun programma Uitgedokterd.

De voorzitter Renckens zou in zijn proefschrift polariserende uitspraken hebben gedaan ten aanzien van de kwakzalverij, zoals hij de “complementaire geneeskunde” pleegt te noemen.

Als van alle reguliere medicijnen slechts 30-50% schijnt te werken, zoals topman Allan Roses van GlaxoSmithKline zelf zou hebben toegegeven, praten we dan wellicht niet ook over kwakzalverij in de reguliere sector waar “De vereniging tegen kwakzalverij” claimt zich zo tegen in te zetten?!?

Laten we maar zwijgen over de fouten die reguliere doktoren elk jaar schijnen te maken, als we alleen al een onderzoek uit 2004 erbij nemen, schijnt het in dat jaar alleen al om 1.735 dodelijke slachtoffers te handelen, niet eens gesproken over de missers die uiteindelijk minder ernstig waren.

25-04-2007 1735 Missers met dodelijke afloop.

Het gaat hierbij om verkeerde diagnoses en verkeerd medicijngebruik ( NOVA .pdf onbedoelde schade in Nederlandse ziekenhuizen ).

10-09-2007 TROSRADAR medische missers!

Wat blijkbaar tot niemand doordringt is dat de aanvullende / complementaire medische wetenschap, zoals alternatieve genezers zich plegen te noemen een aanvulling vormt op de reguliere medische wetenschap en vaak pas in actie komt wanneer de reguliere medische wetenschap het laat afweten.

Het is dan ook niet meer dan logisch dat deze patiënten, die door de reguliere medische wetenschap reeds zijn afgeschreven op zoek gaan naar alternatieve geneeswijzen ipv jammerlijk wegkwijnend bij de pakken te blijven neerzitten.

Je zou dus ook kunnen stellen dat de aanvullende medische wetenschap “HOOP” creëert!

In tegenstelling tot wat die gynaecoloog Renckens zou beweren, dat de NCRV een forum zou zijn van kwakzalvers die “valse hoop” zouden geven.

Renckens is blijkbaar zo bekrompen dat hij niet inziet dat “HOOP” de drijfveer is voor betere prestaties en dat met “HOOP” de levenslust van slachtoffers terugkomt.

Levenslust die door de reguliere medische wereld werd ontnomen met de woorden: “Sorry, maar ik kan sta voor een raadsel en kan verder niets voor u betekenen, slik deze pilletjes maar tegen de pijn!”

Sylvia Millecam 000103 hoop en reguliere versus complementaire medische wetenschap

HOOP IN MEDISCHE WETENSCHAP:

  1. Als de patiënt het opgeeft nadat de reguliere wetenschap het laat afweten, waardoor de psychische weerstand tegen de ziekte verminderd kan de ziekte gemakkelijker en sneller toeslaan.
  2. Door “hoop” te introduceren, blijft het gevecht tegen de ziekte psychisch in stand en dat geeft extra tijd voor een doorbraak in de reguliere wetenschap, wardoor de ziekte alsnog kan genezen.
  3. In een aantal gevallen is bekend dat patiënten baat zouden hebben bij aanvullende medische wetenschappen ( of dat nu is door de behandeling zelf of door het geloof in genezing is verder niet belangrijk ).

Uiteraard kun je niet voorkomen dat bedriegers in de aanvullende medische wetenschap praktiseren, maar hetzelfde geldt voor bedriegers in de reguliere wetenschap.

Overigens is het aan de patiënt zelf om uit te maken bij wie hij / zij te rade wil gaan voor zijn / haar medische symptomen of ziekte en niet aan enkele betweters uit de reguliere medische wereld die één of andere duistere antiwebsite beheren.

RECHTSZAAK TEGEN ALTERNATIEVE GENEZERS:

Getuigen wordt verzocht zich precies te herinneren wat er destijds ( 8 jaar geleden ) exact te herinneren wat er destijds gezegd was en hoe dat geformuleerd werd.

Op zich al een onmogelijk taak, niemand weet zich na 8 jaar nog exact te herinneren wat er wanneer is besproken en hoe dit geformuleerd werd, verder was destijds in naaste familie en bij de partner geen sprake van een schuldvraag.

Waarom dan na 8 jaar een heksenjacht ontketenen?

Hoewel justitie in 2006 nog besloot de 3 alternatieve genezers niet te vervolgen, schijnt het Amsterdamse gerechtshof deze beslissing op verzoek van oud-inspecteur Van Westerouen samen met de Vereniging tegen Kwakzalverij in oktober 2008 te hebben teruggedraaid en worden er nog getuigen verhoord.

07-05-2009 Dood Sylvia Millecam voor rechter!

Persoonlijk denk ik dat het hier gaat om een proefproces tegen de alternatieve geneeswijze in het algemeen.

Mogelijk zelfs aangewakkerd door reguliere doktoren in opdracht van de farmacie, maar dat valt moeilijk te bewijzen, daarom ga ik hier niet verder op in.

In het volgende artikel wordt één en ander duidelijk door de houding van het NGZI ( Nationaal Gezondheids Instituut ), welke laat weten dat: “Elke reguliere dokter die zich met alternatieve geneeswijze inlaat, zich op glad ijs begeeft!”

20-06-2007 Artsen van Sylvia millekam zijn dokterstitel kwijt.

SCHULDVRAAG:

In september 1999 werd een knobbeltje in haar rechterborst ontdekt.

In 2000 stelt een plastisch chirurg vast dat het om een kankertumor gaat.

Sylvia Millecam zou namelijk zo’n 12 jaar geleden ( in hetzelfde ziekenhuis ) haar borsten hebben laten vergroten.

De implantaten schijnen intussen te hebben gelekt, een verschijnsel dat overigens wel vaker voor komt.

Mogelijk kan de reguliere dokter die deze implantaten heeft aangebracht als schuldige worden aangewezen.

02-02-2006 Sylvia Millekams doolhof!

Wat Jomanda ( één van de aangeklaagde alternatieve genezers ) al dan niet heeft beweerd is eigenlijk onbelangrijk, Sylvia Millecam heeft immers tevoren van de reguliere doktoren / de zogenaamde medische experts te horen gekregen dat het bij dat knobbeltje op de rechterborst om kanker zou gaan.

Zij koos er verder zelf voor om GEEN reguliere chemo behandeling te ondergaan!

Deze rechtszaak lijkt mij een farce, een krachtmeting tussen reguliere- en alternatieve medische geneeswijzen.

Wat denkt U?!?

Bron: WorldTheChanges

Reacties